oktober 5, 2021

Check Strand

Pasfoto Katwijk

Als een vaardigheid controle (d.w.z. schijnbeweging) wordt gebruikt, wordt een 2 px brede bovenrand toegevoegd aan de foto om zich aan te passen aan de lengte van de speler (d.w.z. een speler met de lengte van infanterie heeft een voorrand van 32 px) omdat het passeren van langere of langere spelers gemakkelijker zal maken. Aangezien de pasfoto echter wordt gebruikt voor identificatie en niet voor sportieve doeleinden, wordt nog steeds een hindernisafbeelding (d.w.z. voertuigbepantsering) in de foto opgenomen. Hoewel de vaardigheden controle voor een PhotoPass en Alternate Passport van vergelijkbare grootte is, weet de scrollbar de huidige positie van de speler te gebruiken. Hij zal de vaardigheden controle tijdelijk annuleren als hij een obstakel in de trap tegenkomt (het is een niet-speelbaar personage). Het kan dan een nieuwe poging doen voor een pass…. Overdracht van paspoorten met de Zusterschap van Staal haven 41 Lafayette (bij Magruder Fort) en het versterken van de sleutels van Fitzroy Beach

Net als de huilende winden aan het begin van de tijd, kun je deze gebeurtenis soms heel gemakkelijk verliezen als je niet weet waar je de zusters kunt vinden, want ze zitten of slapen vaak aan de kade, onder het schip. Ze zijn erg traag in de dokken omdat ze geladen zijn met voedsel en voorraden. Hun behoeften zijn aanzienlijk, want ze moeten rondtrekken om de herberg van voedsel en slaapgelegenheid te voorzien. Houd de Voodoo Chalice bij de hand voor het geval je je ergens samen schuilhoudt en het lot van de Coven opnieuw moet instellen op peacehollow. Kijk uit voor de zwerm Birdmen die zo’n schuilplaats in zee zoeken als jullie aan land gaan! U kunt binnenkomen via de ingang van Port au Prince. Hier wacht u een gelegenheid om heerlijk in de zon te zwemmen. Een andere mogelijkheid is om bovenaan de sluis op de westelijke oever naar het oosten te gaan, naar het Gekke Eiland. Let op de zee die in deze richting gaat op de kaart…. Je ziet alleen het bord van de boot niet meteen in het water…. Nog een nu….

Auto serie Dit evenement is vrij eenvoudig. Ga naar de Double Dock in de buurt van de belangrijkste dokken gebied. Kijk naar beneden in de haven bij Lafayette terwijl je de Boomerang Spray ability gebruikt om het eerste gesloten Cottage huis te markeren en de Swindler op zijn rug te kloppen. Loop oostwaarts langs het dok, naar een set van vier Vaten. Hoewel er een ophaalbrug is, kun je uitstekend sluipen door rond de rivierinkeping tussen twee tenten te sluipen. Sluip achter de hoektent aan de linkerkant, en een lange-afstandsaanval (d.w.z. Oblivion ) werkt uitstekend! Maak een kampvuur aan de andere kant van de tent. terwijl je de Swindler beschiet met de Boomerang Spray terwijl je boven op de vaten staat. Het is heel goed mogelijk om een herhalende sequentie uit te zetten dit is heel modieus om te doen. De Vaten zullen verplaatst worden, en even later weer tevoorschijn komen. Als je het geld hebt, pak dan de andere verbandtrommel bij de lifter om hem terug te brengen… De Big Foot is hier, en hij speelt een beetje te veel. Pas op. Hij is de laatste die sterft, dus sterf niet voor hij sterft! De Big Foot legt het lijk net onder de onderste hut neer op de tweede borstel, net gevuld met Sleeping Giant Coffins De buit verschijnt niet op het lichaam van de Big Foot, maar op het dode lichaam.

Lijk gebruik in Sleeping Giant Coffins Aangezien de lijken na hun dood weer tot leven komen, kunnen ze worden gebruikt om de duur van slapende reuzenkisten tijdelijk te verlengen. De limiet is 12 uur. De doodskisten worden niet wakker als er één, of een tweede aan tegenovergestelde zijden van zijnForge, kampt, respectievelijk onmiddellijk links of rechts ervan. Omhoog, Omlaag, Links, Rechts Op elk niveau zijn er in totaal 4 nestkisten. Wanneer je respawnt, zal Rot Feather, een Huiskoe, op je eerste level verschijnen. Groentezaden, Fetch Potions, en Planten zullen respectievelijk op je tweede en derde level verschijnen. Over korte afstanden is het mogelijk om recht langs alle vier de kratten te lopen.De lijken werken niet zoals Lambdas om enkele zeer voor de hand liggende redenen, je kunt ze niet oppakken en in een bank of kamer zetten – ze bewegen alleen als een speler naast ze loopt, maar niet als een speler ze verlaat. Wanneer u een Reuzenportret binnengaat, zult u kunnen kiezen van welke Reus u  een foto wilt maken.