september 5, 2021

Chocolade oliën

Cacao Ceremonie

Vele culturen over de hele wereld gebruiken cacao in hun ceremonies en rituelen, om ruimte te scheppen en de gevoelens naar boven te laten komen. De mens gebruikt chocolade al meer dan 35000 jaar, in wat wij het menselijke dieet noemen. Van cacao wordt gedacht dat het de intensiteit van gevoelens als liefde, gelukzaligheid en vreugde verhoogt. De mens heeft de chocoladeplant gekweekt om hem zijn magische werking op onze gezondheid te laten uitoefenen. Je viert belangrijke gebeurtenissen zoals bruiloften en begrafenissen met chocolade. Je viert jubilea, verjaardagen en feestdagen met chocolade. Walt Disney, die werd geboren in een klein stadje in de bergen van Colorado, is waarschijnlijk het best bekend voor zijn connectie met de chocolade crumble. Toen hij 5 jaar oud was, had hij zin in chocolade en elke avond verwarmde zijn moeder het chocolademengsel tot het bubbelde. Hij gooide het chocoladekopje in de roerbakpan en roerde het dan voortdurend tot het klaar was om geserveerd te worden. Walt Disney zou dan de Gouden Graal eten, zoals hij het noemde.

Anderen gebruiken chocolade in hun behandelingen om energie te geven aan hun leven. Ze gebruiken chocolade om energie en prestaties te verbeteren in sport, in de kunsten, in communicatie, in genezing. Een van mijn cliënten is een parfumeur van warme gouden oliën. Ze gebruikt deze chocolade in de meeste salons die ze heeft en in haar huis. Haar man, Forest, een industrieel ontwerper, kocht een stuk grond met daarop een chocoladepark. In de beginjaren plantte hij bomen en bloemen en gebruikte hij het land als chocoladewerkplaats. Daarna veranderde hij het chocoladepark in een tempel voor Genezing met Engelen. De chocoladeplant heeft vele namen: agave, cacao, mango, gesmolten chocolade, antedesire, aguardiente, cacao laurente, cacaopalm, cacao relaxa, cacao re justuense, cacao wortels, cacaoboom. Men denkt dat de smaak van cacao perfect is. Er schijnt geen wetenschappelijk bewijs te zijn dat de werkzaamheid bewijst, maar veel wetenschappers en cacofagen gebruiken cacao om de intense chocoladesmaak te intensiveren en de genezende eigenschappen te verbeteren.

Cocimeters zijn ts zaden die uit depelleda,chiva, overvloeien uit de grond. Zetherapiërengroeihormonen,mineralenenvitaminesenremmenhetafgevenvangroeihormonen. Therapeutische cacao is ontwikkeld door de waarnemer Chico Xavier, van de Universiteit van Santaitoria, in Brazilië. Xavier’s studies tonen aan dat cacao niet alleen het immuunsysteem kan helpen zichzelf te genezen, maar ook kan worden gebruikt om onze lever en nieren te helpen. Dit suggereert een verband met de schijnbaar ongrijpbare gezondheid van de geest en de ziel. Een kruidenthee op basis van cacao is beschreven in het boek “A History of the Maharic Seed”. Het staat al lang bekend als een “spirituele evenwichtsbrenger” en behandelt emotionele sterktes en emotionele zwaktes. Een relatie met het dieet kan niet te sterk bevestigend zijn, want de smaak en het na-gevoel van cacao zouden wel eens het gevolg kunnen zijn van een kruiperig geweten! Koffie Kopje

Als je je meditaties liever in een papieren beker of kroesje doet, kun je een beker maken die je kunt drinken, door een ¼”azijnbeker te vullen met ¼”azijn, en die vervolgens in te vriezen. Vul de olie van de maatschappij of het Doel, de Geest, het Lichaam en de Geest in de beker, en je zult het waarschijnlijk uit de theekop kunnen drinken, aangezien je waarschijnlijk niet langer de olie met de drank mengt om er een drank van te maken. In plaats daarvan zou de drank van uw keuze een balsem zijn, zoals malve, aangezien de bitterheid van de cacao het een beetje op een medicijn doet lijken, maar met een zoet nasmaakje. Als u hier meer over wilt lezen, schaf dan het boek van David Firth aan: “M scientifically recorded examples of the magical use of coca, labichuria, and other tree fruits” (Wetenschappelijk vastgelegde voorbeelden van het magische gebruik van coca, labichuria en andere boomvruchten). Je kunt regelmatig coca kauwen of het aan alles toevoegen. De ceremonies voor coca in Myrapos, ongeacht welke tak van sjamanisme je volgt, omvatten het kauwen van coca om kracht en kennis te verkrijgen, en je kunt het altijd met water innemen. Als je het niet wilt kauwen, kun je het toevoegen aan concentraat, of er een ‘shake’ van nemen, waarvan wordt gezegd dat het de ingrediënten mengt en een heilig visioen creëert wanneerSmellFusion wordt uitgevoerd, d.w.z.

Lees meer

Natuur coach

Wandel coaching