juni 9, 2022

Coach Den Bosch

Leven, Spiritueel, Ademhaling, Zee, Wereld, Een Coruña

Ik herinner hem er altijd aan dat succes voor ongeveer 90 procent zeker is, maar met 100 procent planning kun je in elke branche slagen in termen van je succes.

Ik vertel mijn klanten dat zelfs als ze helemaal verloren zijn in een bepaalde branche, ze zich moeten concentreren op 10 procent van de beschikbare informatie en de Tenet-mentaliteit moeten aannemen. Zo geef ik les aan klanten op mijn Success University. Ik vertel ze dat ze doelen moeten stellen die ze binnen een redelijke termijn kunnen bereiken. Als de doelen eenmaal zijn vastgesteld, is de volgende stap om 80 procent postief en 90 procent Coach te werken.

Dit is de enige manier waarop u wijzigingen kunt aanbrengen. Zo heb ik het zelf kunnen doen. Ik ben een groot voorstander van wat Saj P doet; Ik ben de product owner en heb mijn e-mailadres op de site aan hem gegeven voor ondersteuning. Ik ben Burnside, en ik heb mijn abonnees erover verteld toen ze ervoor kozen om aan het programma deel te nemen. Het was niet omdat ik onder de indruk was, maar omdat ik Saj P vertrouw en tegen hem opkijk als een expert. We hebben met zijn drieën succes geboekt en samen kunnen we dat doorgeven aan onze klanten.

Door de afgelopen zes maanden met Saj P samen te werken, heb ik zoveel geleerd en over zoveel dingen nagedacht en heb ik zoveel voldoening gegeven om te leren van zo'n authentieke persoonlijkheid. Hij is aards, genereus, professioneel en bescheiden. Hij gaat er prat op een onafhankelijke managing partner en vriend te zijn voor veel van zijn klanten, maar toch is hij een teamspeler en teamspeler, iemand die de juiste hoeveelheid kennis van de elite-industrie met zich meebrengt om dingen voor elkaar te krijgen. Ik denk dat het dat soort toewijding is dat hem heeft gebracht waar hij nu is; al die slimme ideeën, zachte vaardigheden en nettowinst. Hij is nu zes maanden mijn gast en ik heb gemerkt dat hij het waard is om uit te nodigen voor Motel 6-hulpprogramma's.

We zijn er allemaal geweest, hebben dat gedaan, zijn het beste schaken van de industrie en ik weet dat het kan zijn dat iedereen het kan maken. Maar het is ook belangrijk om het perspectief te behouden. Ik herinner mezelf er altijd aan dat vasthoudendheid niet alleen het vermogen is om vooruit te komen ondanks angst, tegenslagen, verliezen en financiële onzekerheden, maar dat je tijdens het proces alles samen verliest.

Ik zeg tegen mezelf dat al mijn successen mijn mislukkingen zijn. Ik schrijf dit artikel vol medelijden en angst, niet beseffend dat kracht en succes in de stijl van de westkust allemaal in mijn mentale arsenaal zit. Ik heb geen bedrijfsdiploma en heb mezelf nooit volledig geconcentreerd op mijn huis en gezin, wat een enorm platform is geweest sinds ik Samoa verliet. Ik ben er echter in geslaagd om een ​​inkomen te verdienen met mijn inspanningen, en het blijft dalen tot op de dag van vandaag. Houd er rekening mee dat dit succes voor veel andere mensen had kunnen worden bereikt, ware het niet dat ik de nadruk had gelegd op "het beheersen van de basisprincipes van geld verdienen op internet". Ik kan geen dwaas zijn met wat ik heb bereikt; het zou leuk geweest zijn om de zeepbel die de maatschappij me heeft geleerd te laten barsten.

Ik weet niet wat je ervan verwacht, maar ik verdien een comfortabel leven met affiliate marketing en dat doe ik nu zeven jaar. Het is niet zonder klachten geweest, maar vooral omdat ik koppig en trots genoeg was om na te streven wat ik wist dat ik kon. Het maakt me niet minder een Bing-verliezer, maar ik breng het grootste deel van mijn tijd thuis door nu gewoon in bed te blijven en mensen te vermijden die proberen me iets te verkopen dat ik al weet. Tegenwoordig heb ik niet eens leiders of ondernemers in mijn club voor wat ik doe. Niemand heeft mij meer een individu gemaakt dan ikzelf. Ik ben de koning van mijn eigen schip en het is iets moois.

Als je het beu bent om arm te zijn en niet in oplopende schulden wilt leven, raad ik je aan een realiteitscheck te doen. Het is tijd om terug naar school te gaan, niet terug naar de universiteit maar een stap in je carrière te zetten waardoor je financieel vrijer kunt zijn. Dit is het enige verstandige en ethische wat je kunt doen. Als je komt waar je wilt zijn, is de enige manier om daar te komen omhoog, ga daarheen. Mijn hoogste aanbeveling is om je eerlijke, beste werk op internet te doen. U kunt beginnen met het verdienen van een online inkomen als u dat bent. Zeker, de beste manier om te beginnen met internetzaken is door te beginnen met het verkopen van producten van andere mensen en de gemakkelijkste manier om dat te leren is om een ​​partner van iemand anders te worden als zij hebben besloten dat te doen.

Ik stel voor dat je de affiliate-thema's onderzoekt en producten van andere mensen VERKOOPT.