september 29, 2021

Het belang van baby binding

Hapjes baby

 

 

 

 

Wij begrijpen het belang en de voordelen van babybinding. In recente artikelen in de pers over recombinant runde groeihormoon (rBGH) wordt geconcludeerd dat het alleen het grootste veevoeder is dat geen nakomelingen voortbrengt. Maar in een industrie waar miljoenen dollars per jaar worden besteed aan de ontwikkeling van nieuwe formules voor koeien, miljarden meer worden besteed aan prenatale testen, Ieder van ons is gemotiveerd door onze eigen innerlijke leiding om onze volledige energie te richten op onze baby’s – niet formule. Toch is er een punt waarop we een standpunt moeten innemen. Ouders moeten de realiteit zien: rBGH zwangere runderen verhoogd risico op mutaties en hun nakomelingen zijn gediagnosticeerd met abnormaal laag geboortegewicht, astma, en diverse pinda-allergieën. De efficiëntie van deze nieuwe formules zal variëren van fabrikant tot fabrikant. Soms is het duur, soms is het dat niet. En de vraag die de meesten van ons zich stellen is: Als een echt scrupuleuze fabrikant zoals die van Total rBGH-zwangere runderen verkoopt, waarom wordt de majoor dan niet uit de industrie geschopt?

Als consumenten kunnen we onze eigen keuze maken. Natuurlijk zal niemand van ons de eindbeslissing nemen. Maar laten we de redenering eens overwegen:

De vee-industrie in de VS heeft een eeuwenlange ontwikkeling doorgemaakt. Veel families kunnen zich het prijskaartje van $4,00 per dag van biologische voeding voor hun baby niet veroorloven, laat staan het prijskaartje van $12,00 per dag voor medicatie voor speciale behoeften. En dan snijden ze de poten eraf om plaats te maken voor hun “gezonde” vervangers. o De marketeers doen hun best om consumenten, in elke economische bloei, voor te lichten over de noodzaak van operaties, orthodontisten en een speciale kinderarts. o Onze regering, via de USDA en de voedsellaboratoria, steriliseert ons voedsel, onze hamburgersoepen en onze wohydraten, waardoor ons vermogen om het “goede” van dit voedsel te verteren en op te nemen nog verder wordt aangetast.o Alle fabrikanten en handelaren van deze producten weten dat deze producten onvolledig zijn met de zuiverheid en regulatie die het menselijk lichaam nodig heeft voor optimale, ziektevrije, genezing, welzijn en herstel.