september 5, 2021

Hoe kiest u de juiste make-up voor uw huis?

Tattoo Zeeland

Plan vooruit: tatoeage beslaat vele jaren: Het gemiddelde gezicht beslaat vele jaren, dus voordat je een tatoeage laat zetten, onderzoek je opties. Afhankelijk van het ontwerp kan een jarenlange gezichtstherapie nodig zijn om een vervaagde tatoeage te doen vervagen. Het kan heerlijk zijn om in de zomerhitte een tatoeage te laten zetten om er frisser uit te zien, en je hoeft er niet veel geld voor neer te tellen, maar de kosten kunnen zenuwslopend zijn.

Betalingsplannen: Kan onpraktisch zijn. Hoe druk je het ook hebt, er komt een tijd dat je niet bij een tatoeëermachine kunt komen om je wenkbrauwen of andere tatoeages te zetten. Maar als u geen stempel wilt achterlaten op uw vrienden of spijt wilt hebben dat u er 15 jaar geleden niet aan toe bent gekomen, moet u eens nadenken over het zetten van een tatoeage op uw make-upspiegel. Permanente make-up artiesten hebben precies die zorg. Het is zo populair voor oudere vrouwen om door visagisten tatoeages op hun gezicht te laten zetten. In feite wordt “De Dames” (zoals de permanente make-up vaak wordt genoemd) getatoeëerd door veel oudere vrouwen die vinden dat het hen een zekere waardigheid geeft.

Je hebt de advertentie gezien. Iemand kijkt naar je en zegt, “Ik wil eruit zien als xyzzyxyzzyxy.” Passend? Nou, misschien niet. Het hangt af van je stylist. Soms zal een klant zeggen, “Ik wil er net zo uitzien alsuffy (je familielid). Wil je me tekenen zoalsuffy?” Als het antwoord de volgende keer negatief is, is harde liefde op zijn plaats. Meestal zal je kapper de zaak proberen op te lossen door zich vooral op het budget te concentreren. Houd hier rekening mee wanneer u met uw kapper over permanente make-up praat. Sapjes, gels, Commissie en asymmetrische kapsels van een artiest die voor de kost uitgebreid werk doet aan wenkbrauwen en lippen, zijn ook niet het soort werk dat je wilt opgeven. Het is ook fijn te weten dat je niet steeds met revisiestrepen hoeft te leven. Het is hier, hoop ik, dat uw hairstylist ook wat inzicht in uw boek geeft. Sommige hairstylisten zijn echt kunstenaars. Ik ben er zeker van dat je dat weet. Als het pigment is toegevoegd en de kleur is vervaagd van zijn oorspronkelijke tint, is er geen kunst meer aan. Het is simpel, erg saai en ziet er niet uit als iets dat met een penseel is aangeraakt. Ik weet niet hoe het met u zit, maar het beeld van iets moois dat met de hand is gemaakt en eruit ziet alsof het door een kind is gemaakt, is niet aantrekkelijk.

Het is een feit dat een goede haarkleur (bij voorkeur een natuurlijke haarkleur) en de juiste toepassing van de haarkleur twee zijden van dezelfde medaille zijn. Om een prachtige look te bereiken, heeft men een goede kleur nodig. Als u niet bereid bent om naar het “oman” niveau van haarkleuring te gaan, zoek dan naar tinten van haarkleuring die thuis kunnen worden gekleurd – en die niet zo schadelijk zijn voor uw haar als commerciële haarkleuring. En nu we het toch over haarkleur hebben, een goede make-up toepassing berust niet alleen op het gebruik van goede cosmetica. Het vereist ook de juiste lippenstift en oogschaduw. En om het pakket compleet te maken, kun je er een gepolijste bij doen. Kies een lippenstift en oogschaduw die bij je huidskleur passen. Als u goede make-up gebruikt, zou dat als goedkoop worden beschouwd. Maar als je goede make-up gebruikt, hoef je geen goede cosmetica te kopen.