september 5, 2021

Hoe uw geautomatiseerd systeem op te zetten?

Inbraakbeveiliging

Het opzetten van een geautomatiseerd systeem kan risico’s inhouden en inbraak op de beveiliging kan ook een risico zijn. Maar dat is een verbetering ten opzichte van risicobeheer. Cisco Live Link Ingress Firewall, EdgeMotion Firewall en™ IP Security Platform (IPS) bieden u bescherming tegen diepe penetratie, proactieve detectie, geautomatiseerde respons en toegang op afstand. U kunt inbraakpreventiesystemen instellen op een vaste locatie of op afstand via een veilig cloudplatform via een beveiligde VPN-verbinding. Andere beveiligingstools zijn onder meer vooraf geconfigureerde firewalls voor uw organisatie, externe inbraak- en inbraakdetectie, testen en onderhouden van draadloze apparatuur, netwerkbewaking en intrusion-awareness.

Deze sectie is gewijd aan de Cyber Incident Response  Het is zeer essentieel voor wat wanneer dan wat te doen. Alle IT-professionals moeten de instrumenten en technieken kennen om de inbraak in uw organisatie te verhelpen in geval van een mogelijk of vermoedelijk cyberprobleem. De reactie op cyberincidenten kan omvatten: reactie op beveiligingsincidenten, beoordeling van softwarekwetsbaarheden, analyse van architectuur en beveiliging/bedreigingen, preventie van gegevensverlies, evaluatie en herstel van cyberrisico’s, netwerkmonitoring en systemen voor inbraakdetectie, samen met opties voor het testen van kwetsbaarheden en risicoanalyse die u de mogelijkheid bieden om de mogelijke omvang van de kwetsbaarheid of wreedheid van het systeem te rapporteren in breed vereiste van zowel interne IT als externe partners. Integratie en beveiliging zal in staat zijn om gemakkelijker voor het beheer, alsmede voor dit is vooral erg belangrijk voor de interne systemen. Op de top van deze, met inbegrip van COBOL IT is een must om te leren voor IT-personeel, dus dat zal een groot deel van de vitale aanpak van de reactie op cyberincidenten voordat cyberincident volledig kan worden geëvalueerd.

Dit in deze gezegende cyber incident response is verwaarlozing van de invoering van Kanban IT en zal een must om te absorberen dat een van de andere behoeften. Met deze technologieën, zult u gemakkelijk in staat zijn om de hele cyber incident response te bouwen en je zult in staat zijn om het te bereiken veel sneller. Bij het zoeken sessie, zult u ontdekken een lijst van defensie-gerelateerde technologieën in dienst te nemen. U moet de beschikbare cyberveiligheidstechnologieën gebruiken om uw reactie op cyberincidenten te integreren in uw IT-organisatie en deze veilig te houden. Dit zal u toelaten om veiligheidsrisico’s in de organisatie sneller te beheren. Het achterwege laten van de eenvoudige methoden zal de bijbehorende levenscyclus van voorzorgsmaatregelen en standaardisatie verminderen. Door deze methoden te gebruiken, zullen de kosten voor het opzetten van de cyberincidentrespons sterk worden verlaagd en zullen de technische uitdagingen voor het implementeren van de cyberincidentrespons tot een minimum worden beperkt.