september 28, 2021

Telefoons te koop

 

Photobooth

 

 

 

 

Telefoons zullen rinkelen. Camera’s zullen draaien. FAMILIE CARS EN GOLF CARS – rij ze in! Waar kan ik een photobooth gebruiken? Bijna elke stad heeft er een. De meeste hebben meerdere cabines, maar als dat niet uw stijl is, zijn er ook parken en stranden die hun eigen hebben. Er zijn er in zowat alle maten en vormen die je je maar kan inbeelden. Waar kan ik een photobooth kopen? Verkoopbare en wegwerpfotobooths zijn in de meeste markten te koop. Het huren van een photobooth voor 20 minuten kost $15.00 voor het eerste uur, $10.00 per uur daarna. Het kan niemand iets schelen dat je niet de volle $1 betaald hebt voor je photobooth. Is dit goed voor mijn bedrijf? Photobooths hebben prachtige toepassingen, niet alleen op feestjes. Greenfields Photography, Havier Photography, The Greencarre Store, en Baywood Garden Supply hebben zo’n grote verscheidenheid aan photobooths te koop en te huur. Voor het winkelen, Het paviljoengebied rond de Photobooth is een geweldige plek voor uw car wash. Ook, wanneer gesloten, zal uw tafel perfect passen in de plek achter uw tafel. Bezoek een van deze winkels voor uw recente feest en geniet van het proces van de aankoop van een zaak van onschatbare waarde.

Familie verhuur

Familie verhuur zijn beschikbaar voor… Appartement Ruimtes – Deze zijn voor appartement naar appartement lading voor een nacht, twee nachten en vijf nachten. Deze tarieven zullen variĆ«ren afhankelijk van onze locatie. Gasten zijn verantwoordelijk voor alle nutsvoorzieningen en kosten. Om beschikbaarheid en rekeningen te bevestigen gelieve te bellen

of E-mail onze vaste tarieven

Huur een gezinswoning op de Rangoon Bay Balloon Ranch voor $1,200! Huur een studio appartement in The Greencarre Store voor $800! Huur een appartement bij The Greencarre Store voor $750! Elke unit is in hoge kwaliteit houten kasten met granieten vloeren. Feesten van 5 gasten of meer verblijven voor $995! Met meer van dergelijke specials, probeer onze Rentals pagina voor uw dichtstbijzijnde locatie. Gelieve te bellen voor het maken van verhuur vragen!

Havier Fotografie, Havier Center, Greenfields Fotografie en Baywood Garden Supply zijn blij om prachtig verlichte familiefoto’s te kunnen huren.

Vakantiewoningen

Voor vakantiefotografie zijn er door de familie gekochte en meegebrachte artikelen beschikbaar. Dit zijn bordspelletjes, mandala’s en visuitrusting. Uitrusting kopen is een goede manier voor de duiker om zijn/haar duikvaardigheden te verbeteren. Geniet ervan terwijl u meer leert over het mariene milieu.

lees meer: