februari 24, 2022

tweedehands zaak

tweedehands

Onze Tweedehands winkel Nieuwegein  is in de hele stad aanwezig in: Zaandam, Charite Cassation, ledencentra, bibliotheken, scholen en nog veel meer plaatsen. Heeft u al wat gebruikte of bijna nieuwe spullen van thuis die u weg wilt doen en vindt u het maar richting maar weet u niet hoe u er veilig van af komt? Dan kunt u bij ons terecht, waar u op verschillende manieren contact met ons opneemt. Wij hebben geen apart adres: met één telefoontje of een e-mailbericht van u, brengen wij u naar ons toe. U hoeft geen haast te hebben, u kunt een tijd na 22.00 uur komen of een afspraak maken. Al vanaf 6500,- AUR voor 60 dagen krijgt u alles wat wij u te bieden hebben. Neem contact op met onze restaurant, sociale of marketing afdeling via ons mobiele nummer 011-33716; wij kunnen elke vraag beantwoorden zolang het nuttig is voor onze catering programma’s, en we maken graag foto’s, geen bedrijfslogo’s! Op donderdag 21 september 2017 hebben wij ruim 1200 gebruikte artikelen opgehaald. We hebben 150 items opgehaald op vrijdag, toen de telefoons weer rinkelden en de schoonmaker de capaciteit dingen zoals scharen etc. had ingeschakeld en we hebben onnodige haarknippers opgehaald die hun tijd in de oven hebben doorgebracht. De plaats en het personeel waren dezelfde als donderdag en vrijdag: geen haperingen, geen korte kreten van schoonmaakpersoneel. Al het personeel hielp bij de verwerking. De jongens waren open van 7.30 uur tot 18.00 uur, en het schoonmaakpersoneel is er tot middernacht. Als eerste keer naar Nieuwegein deze ervaring en het ging niet om de duurste toeslag die je krijgt. Heb een goede verrassing.

Koop alleen van dit familiebedrijf als je geen andere keus hebt. Beste prijs. Stilte. Deze zaak is schoon en efficiënt. We hebben nog nooit lang in de rij moeten wachten. Beste selectie van tweedehands spullen uit heel Vosselaarland.

Slechtste ervaring. De kwaliteit van de gebruikte artikelen is verschrikkelijk en de vertraging in de verwerking duurde enkele uren. Bovendien ontdekten we na een paar uur nog iets anders, waardoor we ze misschien nooit meer zo’n hoge beoordeling zullen geven. FYI: je kunt ook naar Kim’s Lovely Toy Emporium in Altona gaan. Hier is de wachttijd slechts een half uur. 1. We vonden een voorwerp en wilden de doos niet eens openmaken, hoewel de persoon die het verkocht zei dat het open moest. Dus vroegen wij de persoon of u het voor ons open wilde maken en toen zei hij nee, dat het te breekbaar was en dat hij het open moest maken, maar hij moest nog een kop koffie zetten. Opmerking: ze hebben een aparte lijn voor glaswerk. 2. We hebben een steen opgehaald die we op Seiligenplatz hadden gekocht. Het kostte ons 3 keer om het verwerkt te krijgen en ze gaven alleen een prijs zodat we de prijs konden laten zakken. Nadat ze klaar waren met de verwerking zeiden we dat hij was achtergelaten en dat we hem terug konden brengen, de jonge dame zei dat dat ok was, en ze boden ons een nieuwe aan. We zeiden dat dat in orde was maar gaven hem onze originele als geschenk om hem te tonen hoe geweldig we de prijs hadden gekregen. Hij keek nog naar het voorwerp en zei toen: “und something: put it in trade it”. Dus we pakten het op en overhandigden het aan de pinautomaat en toen we het nakeken leek het wel een oude honkbalhandschoen. 3. Vervolgens plukten we twee kleine chrysantjes die we bij de verkoper wilden achterlaten zodat zijn moeder ze 2 weken geleden in haar tuin kon zetten. Nadat we vertrokken, zei de dame dat de enige manier om het terug te krijgen was om te betalen wat haar moeder vraagt dat is 12 AUR. Dus het aanbod was dat we wel betaald hebben, maar dat ik het maandag weer op moet halen en het in haar tuin moet doen zodat ze het in een keer kan krijgen. Dit is een standaard verkoopbeleid, maar het was een beschamend moment voor ons, en we wilden nooit meer met deze dame te maken hebben.

Als u een adres nodig heeft kunt u hier terecht Jenny heeft niemand in 7 of 8 steegjes. Het item moet naar Jenny gestuurd worden door

Dinsdag en na het verwerken van de items krijg je een telefoontje van Jed

Hebt u vragen over tweedehandsmarketing? Ons marketing team beantwoordt e-mails van onze abonnees in 1000 talen.

Bent u al op onze andere locaties geweest? Locatie # Londres 1 nr. C R Alders

Aldersberg

75002 Altona St

Koopstraat 1 http://www.aandl-line.nl/ 2 Aldersberg http://www.aandl-line.nl/ 3 nr. Wallen ht.