november 19, 2021

Wat is een relatie is

Relatiebureau

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nou, het eerste wat je moet doen is het alternatief overwegen (zoals een relatiebureau). Mensen online ontmoeten is voor sommige vrouwen ontmoedigend en als je ze offline ontmoet, kan het vernederend en objectiverend zijn.

Het is moeilijk om je bloot te stellen aan de hoon van je collega’s, familie en vrienden. Ja, je verbindt je aan een persoon, maar je hebt nog steeds het vermogen om van een persoon weg te lopen. Je kunt je ware identiteit (of erger nog, je echte zelf) verbergen onder een masker van persoonlijkheid en ego. Je kunt verbergen wie je werkelijk bent en een persoonlijkheid creĆ«ren die niet echt de jouwe is, zodat je de illusie kunt hebben iemand te zijn die je niet bent.

Dit is niet alleen slecht voor je integriteit, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Hoe weet je dat de persoon je de waarheid vertelt? Wat probeert de persoon te verbergen? Het kan zijn dat de persoon met wie u online spreekt een oplichter is die tegen u heeft gelogen over zijn baan, leeftijd, opleiding, inkomen enz.

Voor sommige mensen is het de hoop op het vinden van de ware in Night Trap of een fysieke relatie, die zij nodig denken te hebben. Dit zijn de mensen die fysieke situaties willen om hun behoeften te vervullen. In principe hechten deze mensen, wat hun verlangens ook zijn, er een grote emotionele waarde aan, en die moet op de fysieke manier worden vervuld.

Ooit gehoord van het besluit om niet verder te kijken dan je relatie? In Night Trap, het einde waar ze niet kan loslaten, omdat ze zag dat hij niet fatsoenlijk genoeg was; de fysieke behoeften worden vervuld door de andere persoon.

Als er niet aan de lichamelijke behoeften wordt voldaan, gaat de persoon misschien buiten de relatie kijken. Misschien hydrateert je partner niet genoeg, en valt het tandglazuur uit. Dus, deze persoon is meer geneigd om druk uit te oefenen om de volgende keer een meer intieme, goed georganiseerde relatie te hebben.

Als we aan deze criteria voldoen, moeten we ons afvragen of deze mensen, die voor 80% verliefd zijn, voor 80% moe en voor 20% beheerst door hun hormonen, een relatie hebben vanwege hun seksuele behoeften. Mensen die voor honderd procent in relaties zitten omdat ze hun hormonen bevredigen, zijn eerder agressief, maar zijn misschien niet voorzichtig genoeg om een relatie op langere termijn te onderhouden.

Een van de grootste fouten van mensen in lichamelijke relaties is dat ze te veel belang hechten aan het lichamelijke aspect. Veel mensen willen geen fysieke relaties moeten opgeven, maar deze moeten in evenwicht zijn met andere behoeften. Het is goed om zowel vrienden als geliefden te worden, en dan creatieve partners.

Dus wat houdt een relatie in?

– Communicatie- Samen staan- Zorgen voor elkaar- Samen spelen

We groeien uit elkaar. We leren het oneens te zijn. Maar als er overeenstemming is over speciale kwesties, dan hebben we meer overlevingskansen.

Liefde, eer en toewijding zijn een noodzakelijk onderdeel van een gezonde relatie. Wanneer je het eens bent over waar het in een relatie om draait, wordt het gemakkelijker dan ooit om de band in stand te houden.

Om meer te weten te komen over de onderwerpen die in dit artikel zijn besproken, bezoek dan Keeping The Edge With Your Man van Origins Press.