november 19, 2021

Wat wil je met je auto doen?

kosten auto wrappen

Veel mensen zijn sceptisch over auto wrappen. Ze denken dat het werk is om de auto te verven en dan te vinylen. Dit is niet het geval. In feite is het geen goed idee om een auto te verven en te voorzien van vinyl. De verf zal vervagen en de laag vinyl zal prachtig zijn. Het beste is om uw fantasie de vrije loop te laten en te kijken hoe het eindproduct eruit zal zien.

Respray?

Dus u (of uw ontwerper) heeft de perfecte auto gemaakt. Nu komt de vraag: wat wilt u met uw auto doen nadat hij gewrapt is? U kunt uw wagen tijdens de levensduur van de wrap herontwerpen en hem er op vele manieren anders uit laten zien. U kunt ook unieke en sexy foto’s rechtstreeks op de auto laten afdrukken (vergelijkbaar met het personaliseren van een muurhanger) en uw naam of initialen erop laten zetten. Ze zijn zo aantrekkelijk dat u het niet zult kunnen laten om ernaar te kijken. Ze zullen u doen glimlachen en de belangstelling voor uw auto voor jaren garanderen!

Zoek mensen om in te lijsten!

Heeft u favoriete sportteams? Sommige mensen zetten hun logo, anderen kleuren of gooien hun favoriete team weg. Waarom laat u uw auto niet inpakken? U kunt uw auto personaliseren voor een paar honderd dollar (of zelfs 20.000 dollar voor een luxe auto). Als je een bedrijf kunt vinden dat bereid is je veel exposure te geven voor een laag bedrag (meestal minder dan honderd dollar), waarom niet? Je zou kunnen rondvragen in de sportschool, op het softbal- of voetbalveld, in soft cheetos- en ijssalons, in coffeeshops, je velgen dragen, 165 poses lopen, push ups (als dat is wat je bedrijfsstatussen vereisen), en een hele auto vullen met suikerspinnen.

Paradeer je auto!

In effect auto parade! Wat heb je gepland voor je baby? Je kunt ze steun betuigen met een reusachtig spandoek over twee schouders van je auto. Ze kunnen je zelfs een website-adres geven, zodat je je steun nog meer kunt tonen. U kunt hen ook uw favoriete kleur geven, hun foto op uw auto laten zetten en u een sleutelhanger met de bedrijfskleuren erop laten geven. Ze kunnen je zelfs een pet geven die ze aan je deurpost kunnen hangen. Ze zullen denken dat ze beroemd zijn. Online kunnen ze hun kleren dragen en online proberen te winkelen, dus het kan van alles zijn, van een Harry Potter-detaillering tot een schoenpoetsbeurt op één teen. Ik hoop dat je een heel goed idee hebt.